1. júla 2011

Verte,či neverte ;)

PEKNé BRUCHO?

Možno funguje-ja verím =)
K dosiahnutiu pevného a vyrysovaného brucha, nestačí len cvičiť v posilňovni na brucho.
Môžete mať aj najpevnejšie a najsilnejšie brucho, ale tehličky mať nebudete. V skutočnosti máte svaly na bruchu, ale nie je ich vidieť. Sú ukryté pod vrstvou tuku. Aby ste Vaše brušné svaly mohli aj vidieť, mali by ste začať viac dbať na správnu životosprávu a aeróbny tréning.
Treba si uvedomiť, že brušné svaly sú ako každé iné. Pri cvičení na brucho s vysokým počtom opakovaní, budete mať pevné brucho, ale nečakajte, že to budú krásne vyrysované tehličky.
Ak chcemem mať pevné brucho a mohutné tehličky, mali by sme začať cvičiť inak. Počet opakovaní pri cvikoch na brucho by nemal byť vysoký. Mali by sme zvyšovať záťaž. Pri cvičení sa snažte aby Vám záťaž nepomáhali zdvíhať nohy. Záťaž by mali zdvíhať len brušné svaly. Cvičiť brucho stačí 3 krát do týždňa. Takto sa vyhneme pretrénovanosti a svalovici.
Na brucho by Vám malo stačiť odcvičiť 3-4 cviky. V 3 sériach. S počtom opakovaní okolo 10-15.
Každý cvik by mal byť zameraný na inú časť brucho.
Pozor!!!
Pri objemovom tréningu nemôžete čakať, že budete mať vyrysované brucho. Tuk, ktorý priberiete tukom aj ostane. Z neho sa nedá vytvoriť svalová hmota. Jediná možnosť ako ho odstrániť je diéta a aeróbny tréning.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára